lens-515480
3dfloor
DSC_6237

WONINGFOTOGRAFIE
De zoektocht naar een nieuwe woning begint meestal op internet. De eerste indruk is daarom van groot belang.
Goede foto’s op internet worden vaker bekeken en vergroten de verkoopkansen.
Wente maakt uw te koop staande huis verkoopklaar. We leggen het gedane werk meteen vast in een professionele fotoreportage.

MEUBELVERHUUR
In samenwerking met House of KIKI, de erkende opleidingsorganisatie voor verkoopstyliste, kan WENTE Verkoopstyling leegstaande woningen sfeervol inrichten met huurmeubels. Ingerichte woningen geven potentiële kopers een beeld van de mogelijkheden die een woning biedt. Door een leegstaande woning in te laten richten, verhoogt u de kans op een snelle verkoop. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 

OPEN HUIS STYLING
Op open huis dagen is het van belang om uw huis optimaal te presenteren. WENTE kan u daarbij helpen. Voor de open huis kom ik langs om de puntjes nog even op de i zetten.

 

PLATTEGRONDEN
WENTE heeft ruime bouwtechnische ervaring. Indien gewenst maakt WENTE plattegronden van woningen. Die worden gemaakt met het tekenprogramma Floorplanner.
Met Floorplanner brengen we de woonoppervlakte gedetailleerd in kaart.

 

SFEERIMPRESSIES 3D
Wietske heeft ruime ervaring als tekenaar bij een keukenzaak. Ze kan foto-realistische tekeningen van woningen voor u maken. Door een zo realistisch mogelijke tekening te maken, krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. Door bijvoorbeeld een moderne keuken te tekenen in een verouderde woning, laat Wietske de potentie van een woning zien.

 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die WENTE Verkoopstyling u biedt via info@wenteverkoopstyling.nl of bel 06-41126687