DSC_6130WENTE
Verkoopstyling werkt volgens de Hands On-methode: de handen uit de mouwen steken om snel zichtbaar resultaat te boeken. Verkoopstyling begint bij de basis: schoonmaken, opruimen en reorganiseren. Daarbij kan WENTE helpen of advies geven. Vervolgens is het tijd om te schikken en te schuiven. Waar mogelijk werkt WENTE Verkoopstyling met bestaande meubels en accessoires.

Onze snelle en doeltreffende werkwijze is er op gericht woningen ruimer, lichter en neutraler te maken. Door de handen uit de mouwen te steken, zorgt WENTE snel voor positieve veranderingen. Wij werken niet met ingewikkelde rapporten en adviezen maar gaat meteen aan de slag. Binnen een dag is het resultaat zichtbaar en is uw woning sfeervol ingericht.

Als gecertificeerd House of KIKI-verkoopstylist beoordeelt WENTE woningen op objectieve wijze. WENTE heeft oog voor detail en zorgt met gerichte aanpassingen voor een onderscheidende woninginrichting.

 

 

 

WERKWIJZE:
Tijdens een vrijblijvend en gratis intakegesprek kijk ik wat er nodig is om uw woning verkoopklaar te maken. We bespreken welke zaken u eventueel al zelf kunt doen, zoals opruimen en andere klusjes. Vervolgens maak ik een offerte voor het restylen van de hele woning en tuin. 
Ik maak zoveel mogelijk gebruik van de reeds in het huis aanwezige meubelen en accessoires, maar voor een optimaal resultaat is het meestal wenselijk om nog een aantal accessoires aan te schaffen. Na akkoord van de offerte wordt er een vervolgafspraak gepland en ga ik voor u aan de slag! Dit geeft een snel resultaat; binnen 1 dag is uw woning verkoopklaar gemaakt. Desgewenst kan ik ook de woningfotografie verzorgen, zodat de woning direct klaar is om op internet geplaatst te worden.

TARIEVEN:  informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden die WENTE Verkoopstyling u biedt.

 

WENTE Verkoopstyling heeft geen invloed op de volgende aspecten van de te koop staande woning: Ligging, architectuur, onderhoudsstaat en vraagprijs.